Pravila privatnosti

Za uspješnu obradu narudžbe potrebni su ime i prezime kupca, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka moguće je isporučivanje željene robe, kao i obavještenje kupca o trenutnom statusu narudžbe.

Semina.ba se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima/korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kupcima je ponuđena mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje semina.ba koristi za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Semina.ba odgovorni su za poštovanje propisa o zaštiti privatnosti.

Pored navedenih, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili kupcima/korisnicima jednostavnije korištenje i sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.